Flunatec Gun Bore Cleaner Pasta 50ml

Flunatec Gun Bore Cleaner Pasta 50ml (Sredstva za održavanje) - www.lovackaoprema.co.rs

Besplatna poštarina

Besplatna poštarina za narudžbe preko 5.000din (Srbija).

Pregleda: 4885 Brend: Flunatec
Šifra artikla: Pasta 50ml
Raspoloživost: Na lageru
2kom. prodat(o)
2.299din Cena bez PDV-a: 1.916din
Količina: Dodaj u korpu

Flunatec Gun Bore Cleaner Pasta 50ml

Flunatec Gun Bore Cleaner Pasta 50ml je pasta za čišćenje visokih performansi svih vrsta oružja. Uklanja ostatke praha, olva, bakra i tombak sa svih vrta cevi.

Oblast primene:

Brzo, mehaničko čišćenje odmašćenih cevi i glatke površine pušaka, pištolja i revolvera. Ne nanosite na brunirane ili na drugi način tretirane mehaničke površine,plastiku ili drvo!

Uputstvo:

Natopite čistu tkaninu sa Flunatec Degreaser ili nekim drugim sredstvom za odmašćivanje i povucite ga kroz cev. Zatim koristite drgu čistu tkaninu natopljenu sa Flunatec Gun Bore Cleaner Past-om i ravnomerno nanesie na celu unutrašnju stranu cevi i pustite da reaguje do 10 minuta ali ne dozvoljavajući sredstvu da se osuši!. Sledeći korak je da očistite ostatke metala pomoću bronzane četke vukući četku od unutrašnjosti ka spolja. Za čišćenje koristiti štap kanap! Ukolnite ostatke paste za čišćenje Flunatec Gun Bore Cleaner-a pomoću Flunatec Degreaser ili nekog drugog odmašćivača i tretirajte cev pomoću Flunatec Gun Coating Spreja pustite da se ohladi i osuši.

Trenutno nema ocena za ovaj artikal.

Napišite ocenu

Vaše ime:


Komentar uz ocenu:Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!

Ocena: Loš           Dobar

Unesite kod sa slike ispod: