Mcusta

Seki, Japan je bio centar japanske proizvodnje pribora za jelo još od 13 veka.To je bio prirodan izbor zahvaljaujući bogattim resursima rude gvožđa i uglja, blizine peska i vode koji grade ključne elemente u izradi finog pribora za jelo. Tehnike i veštine starih majstora katana se prenosila vekovima i nastavlja da se razvija i  napreduje sa modernim tehnologijama. Seki grad u Japanu ostaje središte Japanske proizvodnje pribora za jelo.

Mcusta noževi su napravljeni u japanskom gradu Seki i predstavljaju vrhunac sinteze između tradicionalnog japanskog zanatstva i savremene vrhunske tehnologije izrade. Dizajnerski tim Mcusta koristi savremeni 3D CAM sistem za dizajniranje novih modela i stvaranje prototipa. Svaki dizajn noža se detaljno pregleda a zatim testira na terenu. I izradi noževa se biraju najfiniji materijali koji pružaju trajnost i funkcionalnost.

Mcusta ne koristi konvencionalan način izrade oštrica kao većina masovnih prizvođača noževa. Komponenet su lasersko rezanje i C&C mašine kako bi se osiguralo najbolje moguće precizno uklapanje što je važan korak u izradi superiornog sečiva. Svaki pojedinačan nož je ručno izrađen, ručno završen i pregledan os strane Mcusta tima vrhunskih majstora-zanatlija.Mcusta noževi su među najboljim noževima u svetu.

Trenutno nema artikala ovog brenda.

Loading...