Leupold VX-1 3-9x40 duplex

Nema na lageru Leupold VX-1 3-9x40 duplex (Snajper - optički nišani) - www.lovackaoprema.co.rs

Besplatna poštarina

Besplatna poštarina za narudžbe preko 5.000din (Srbija).

Pregleda: 3222 Brend: Leupold
Šifra artikla: 610
Raspoloživost: Nema na lageru
1kom. prodat(o)
39.200din Cena bez PDV-a: 32.667din
Količina: Dodaj u korpu

Leupold VX-1 3-9x40 duplex

Potpuno novi optički nišan iz VX-1 serije Leupold-a sa Duplex končanicom jedan je od najboljih izbora u svojoj klasi za lovce koji žele pristupačnost, tačnost i kvalitet u širokom opsegu. Uz Leupold VX-1 3-9x40 dobijate sjajnu sliku čak i pri slabim sulovima osvetljenja zahvaljujući unapređenim višeslojnim sočivima. Izuzetan kvalitet završne obrade, poboljšane performanse osvetljenja, kvalitet slike, legendarna robustnost, vodootpornost i trajnost u teškim vremenskim uslovima zadržavaju Leupold na vrhu omiljenih optičkih nišana u USA.

Leupold-ovi inženjeri, naučnici i mašinski inženjeri razvili su za Leupold optičke nišane napredan optički sistem uključujući VX-1, VX-2, VX-R i VX-6. Quantum Optical System je novi način razmišljanja o optičkom sistemu dizajna i predstavlja značajan korak u razvoju performansi optičkih sočiva. Koriseći temelj od legendarne Vari-X serije i state-of-the-art optički i mehanički dizajn softvera i proizvodnog procesa, ovaj sistem nudi nove performanse u svakoj optičkoj kategoriji. Lead free, ekološki prihvatljiva staklena sočiva se koriste kroz geometriju svakog objektiva, uz Ze-max® dizajn softvera i procene koristeći Leupold’s Zygo® Interferometer kako bi se minimizirao talas prednjih grešaka i povećala rezolucija. Rezultat je neverovatno oštra slika u dnevnim uslovima, uslovima sumraka i zore bil oda ste pozicionirani ili u pokretu.

Quantum Optical System je značajno poboljšao svetlosnu transmisiju (do 92% u VX-1 sistemu, pa čak do 94% u VX-2 sistemu), rezolucija i vernost boje uz očuvanje jednostavne upotrebe i skoro neuništive izdržljivosti koja je bila obeležje Leupold optičkih nišana generacijama.

Multicoat 4 patentirani sistem objektiva zadržava kvalitet slike. Multicoat 4® u velikoj meri povećava količinu rapoložive svetlosti koja dopire u vaš pogled, dok u isto vreme smanjuje refleksiju neba koja pada na spoljni okular.

Tehničke karakteristike Leupold VX-1 3-9x40 optičkog nišana:

Uvećanje: varijabilno 3-9x
Prečnik objektiva: 40mm
Končanica: Duplex
Vodootopran, otporan na prašinu i gotovo neuništiv
6061-T6 aluminijumska cev
Prečnik cevi: 25.4mm
Vidno polje (na 100m): 4.7-11.4m
Izlazna pupila: 94-108mm
Dužina: 32cm
Težina: 318g


Trenutno nema ocena za ovaj artikal.

Napišite ocenu

Vaše ime:


Komentar uz ocenu:Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!

Ocena: Loš           Dobar

Unesite kod sa slike ispod: