Linder ATS 34 Super Edge 3

Linder ATS 34 Super Edge 3 (Lovački noževi) - www.lovackaoprema.co.rs

Besplatna poštarina

Besplatna poštarina za narudžbe preko 5.000din (Srbija).

Pregleda: 5068 Brend: Linder
Šifra artikla: 102413
Raspoloživost: Na lageru
3kom. prodat(o)
16.700din Cena bez PDV-a: 13.917din
Količina: Dodaj u korpu

Linder ATS 34 Super Edge 3

Linder ATS 34 Super Edge 3 je najduži nož iz Linderove serije ATS 34 noževa. Kao i prethodnici nastao je kao rezultat 2 godišnjeg razvojnog rada kompanije iz Solingena. Oštrina noža nastala je razvojem visokokvalitetnog čelika ATS 34 dobijen postupkom modernog vakuum-hladnog kaljenja (vacuum-ice-hardening) čime je postignuta krajnja tvrdoća od 60 HRC-a koju karakteriše visoka žilavost. Svaka oštrca ima utisnut jedinstven serijski broj. Ručka noža optimizovana na najsavremenijoj kompijuterskoj tehnologiji high-tech elastomera tvrdoće od 85 po Šoru (Shore hardness 85), ergonomski savršeno leži u ruci, otporan na abraziju na bilo kojoj temperaturi. Isporučuje se sa kožnom futrolom sa Linder znakom.

Karakteristike:

Dužina oštrice: 11.7cm
Dužina drške: 13cm
Ukupna dužina: 24.7cm
Debljina sečiva: 4.9 mm
Težina 176g

Nerđajući čelik oznake ATS-34 je proizvod Japanske kompanije Hitachi Metals. Karakteriše ga visoka čvrstoća i žilavost, vrhunski kvalitet sečenja i otpornost na lomljenje, savijanje i kidanje. Čelici se proizvode od pažljivo odabranih metala isključujući nečistoće.

Ime dana 04/08/2014
Ocena: 1
Imam samo jednu reč - STRAVA. Nož je oštar kao žilet, vrh noža je kao igla. Leži vrlo lepo u ruci. Moj najbolji nož do sada. Vrlo sam zadovoljan nožem.

Napišite ocenu

Vaše ime:


Komentar uz ocenu: Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!

Ocena: Loš           Dobar

Unesite kod sa slike ispod: