Zašto LOVAČKA Oprema?
100% sigurna kupovina
100% sigurna kupovina
12/11/2014 0

Praćenje pošiljke (Srbija)
Praćenje pošiljke (Srbija)
12/11/2014 1

Oznaka poverenja E-Trustmark
Oznaka poverenja E-Trustmark
26/08/2016 0

Česta pitanja

Da li je moguće plaćanje prilikom preuzimanja?
Plaćanje prilikom preuzimanja je omogućeno kupcima iz Srbije. Sam sajt nudi tu opciju prilikom procesa naručivanja.

 

Kako da znam kolika je cena poštarine za moju narudžbinu? 
Prilikom naručivanja, sajt utomatski obračunava poštarinu u zavisnosti od zadane adrese isporuke i težine pošiljke. Cena poštarine se prikazuje pre završetka procesa naručivanja, pre potvrde narudžbe! Znači, kompletan iznos sa poštarinom ćete videti pre završetka naručivanja, nakon čega možete potvrditi narudžbu. Tek tad ste uspešno izvršili naručivanje. Tabela po kojoj se računa poštarina se nalazi na stranici Dostava i PovraćajSajt nudi i mogućnost procene poštarine. Ova opcija se nalazi na dnu stranice Korpa.

 

Sta se dešava sa pošiljkom ukoliko se u vremenu iporuke ne nalazim na adresi (na poslu sam , u gradu i sl.)?
Prilikom registracije na našem sajtu, obavezni ste da ostavite Vaš broj telefona. Naša preporuka je da to bude broj mobilnog telefona.  Telefon, između ostalog, služi kako bi Vas kurir kontaktirao ukoliko niste na naznačenoj adresi. Tom prilikom možete se dogovoriti direktno sa kurirom o mestu i vremenu preuzimanja paketa.

 

Za koje zemlje je omogućeno plaćanje prilikom dostave?
Plaćanje prilikom dostave je omogućeno za Srbiju.

 

Za koje vreme ću dobiti pošiljku koju sam naručio?
Slanje pošiljki za Srbiju vrši se svakim radnim danom u 12.00h. Pošiljke koje se naruče posle 9h petkom i vikendom biće poslate u ponedeljak u 12.00h. Pošiljke se šalju ekspres kurirskom službom koja garantuje isporuku narednog dana od dana slanja (osim vikendom). Za isporuke u Srbiji omogućili smo online praćenje pošiljki, uputstvo kako da pratite pošiljku pogledajte na: Praćenje pošiljke

 

Vaš sam kupac i na email dobijam poštu sa naslovom Promena stanja narudžbe. Šta to znači?
- odmah pošto izvršite naručivanje stiže Vam email o statusu narudžbe sa naznakom "Nerešen", što znači da ste uspešno izvršili naručivanje u našoj online prodavnici, te da je narudžba u procesu rešavanja.
- po prijemu Vaše narudžbe, naš operater menja stanje narudžbe u "Obrađuje se"  i obaveštava kupca na email o promeni stanja narudžbe. Ovim započinje proces pakovanja, adresiranja i organizovanja transporta pošiljke.
- Zadnje stanje narudžbe je "Poslato". U momentu kad dobijete na svoj email obaveštenje o promeni statusa narudžbe sa naznakom "Poslato", Vaša narudžba je uspešno uručena kurirskoj službi i veoma brzo je očekujte na adresi koju ste naveli (za Srbiju to je odmah sutradan)

 

Da li negde mogu pogledati vaše artikle?
Jedina maloprodaja koju imamo je online maloprodaja na ovom sajtu. Robu šaljemo direktno iz magacina ovlašćenih distributera. Različiti robni brendovi se šalju iz raličitih magacina u Srbiji, a adrese magacina zavise od sedišta zastupnika. Zbog takvog načina nabavke i distribucije (bez lagera) obezbeđujemo: manju cenu artikala, kompletniju ponudu nego u klasičnim prodavnicama, kao i zagarantovanu orginalnost artikala s obzirom da ih dobijamo direktno od ovlašćenog zastupnika. N mogućnost direktnog kontakta sa artiklima nadoknađujemo mogućnošću povrata ili zamenom u veoma kratkom vremenu.

Loading...