Snajper D.O.O. Beograd

Postavio Gojko 24/01/2015 0 Komentari Obaveštenja,

Preduzeće SNAJPER D.O.O. Beograd, osnovano je 1992. godine, od kada se uspešno bavi trgovinom na veliko i malo, uvozom i izvozom lovačkog oružja, municije, lovačke odeće i obuće, pratećeg pribora i opreme za lov i sportsko streljaštvo.

Preduzeće SNAJPER ima bogat asortiman lovačkog oružja i noževa različitih proizvodjača, a jedini je distributer ruskog oružja Baikal, kao i italijanske marke Zoli u Srbiji. U asortimanu su zastupljeni : - noževi: Muela, Linder, Viktorinox, Venger, Opinel, Eka, Buck, Kershaw i drugi. - dvogledi i druga optika: Swarovski, Bushnell, Hakko, Yucon, Konus, Norconia. - odeća i obuća: Deerhunter, Hart, Magnum, Tigar, Aigle i dr. - raznovrsna sportska oprema: za stoni-tenis, pikado, tegovi i dr. - oprema za boravak u prirodi: motorola toki-voki, kompasi, baterijske lampe, zaštitne naočare, baterije, plinska oprema i dr.

Na našem sajtu LOVAČKA Oprema izložen je kompletan asortiman, bez oružja. Jednostavno i brzo možete naručiti željeni artikal na vašu adresu. Omogućeno je plaćanje pouzećem ili virmanski, dostava je za maksimalno 36h.

Tagovi: snajper beograd

Ostavite komentar