O nama - LOVAČKA Oprema
Zašto LOVAČKA Oprema?
100% sigurna kupovina
100% sigurna kupovina
12/11/2014 0

Praćenje pošiljke (Srbija)
Praćenje pošiljke (Srbija)
12/11/2014 0

O nama

O nama
Sajt "LOVAČKA Oprema" je kompletno posvećen Vašem potpunom zadovoljstvu. Ako imate bilo kakvih sugestija ili komentara, molimo Vas da nas kontaktirate na email: lov.oprema@gmail.com.

 

Naši kontakti:
e-Market - "LOVAČKA Oprema"
21000 Novi Sad, Srbija
e-Mail: lov.oprema@gmail.com
Tel: +381655367697

 

Obavljanje kupovine
Obavljanje kupovine ne može da bude lakše. Samo pretražite naš katalog, zatim kliknite na bilo koji proizvod koji želite da kupite i dodajte ga u korpu. Nakon što ste završili selekciju proizvoda, kliknite na dugme "Naruci" i bićete pitani za par detalja koji nama trebaju kako bismo zadovoljili uslove vaše narudžbe. Sve narudžbe zavise od stanja na zalihama i redovno (sedmično) se ažuriraju. U retkim situacijama ćemo morati otkazati vaše porudžbine ako na zalihama nema traženih proizvoda.

Posle izvršenja narudžbe, narudžba se procesira i ukoliko neki od artikala ne postoji na zalihama vrši se povraćaj novca za tu vrednost.

 

Raspored isporuka
Isporučujemo vaše porudžbe odmah. Pošiljka obično stiže u roku od 1 do 3 radna dana. Međunarodne pošiljke obično stižu u roku od 7 do 10 radnih dana.

 

Porudžbe na čekanju
Ako vaš proizvod nemamo na zalihama a ipak se odlučite na kupovinu, po vašoj želji, sačuvaćemo vašu narudžbu kako bismo što pre nabavili traženi proizvod i isporučili ga.

 

Naplata taksi
Sve cene su sa već obračunatim PDV-om (PDV 20%) i ne postoje nikakve dodatne takse koje se obračunavaju. Cene koje vidite na našim stranicama su konačne!

 

Kontakt
Ako želite da uspostavite kontakt sa nama, molim vas pošaljite email na lov.oprema@gmail.com, alternativno, možete nas pozvati na broj +381655367697.

Politika privatnosti
LOVAČKA Oprema ne daje informacije o kupcu trećim licima. "Cookies" se koriste na ovom shopping sajtu da bi mogli da prate sadržinu vaše šoping korpe kada izaberete proizvod koji želite da kupite.

Loading...